Nieuwe technologieën zijn overal continu aanwezig en dat merken we ook. We verlaten het huis niet meer zonder smartphone in de hand. Zonder dit hoogtechnologisch apparaat zijn we compleet verloren. We vertrouwen er non-stop op en we voelen ons onvolledig als we onze charger thuis vergeten zijn. Gelukkig maakt deze briljante uitvinding ons leven vaak ook een pak makkelijker, ook het organiseren en bezoeken van een evenement. 

1. Eventbrite

Ontdek opkomende evenementen bij jou in de buurt en krijg persoonlijke aanbevelingen. Blijf op de hoogte van de nieuwste en leukste evenementen bij jou in de buurt. Vind een interessant evenement met de zoekfunctie waarmee je zoekt op datum, tijd en locatie. Koop kaartjes via de app en bewaar ze binnen handbereik op je smartphone. Deze applicatie is snel , gebruiksvriendelijke en vooral helemaal gratis!

 

2. Swarm

Wil je graag je vrienden laten zien waar je bent of welk leuke evenement je hebt bezocht? Dan is Swarm echt iets voor jou! Breng verslag uit over een locatie of evenement, deel jouw ervaringen en ontdek nieuwe plaatsen. Tag je beste vrienden mee in je bericht en verdien leuke stikkers om je check-ins nog beter te personaliseren.

 

3. Pintrest

Pinterest is een applicatie die bij de meesten misschien al iets bekender in de oren klinkt. Zoals hun baseline al verklapt, is het een handige ideeëncatalogus voor iedereen. Je kunt deze applicatie gebruiken om creatieve inspiratie op te doen en moodboards voor jouw event samen te stellen. Zie je iets dat je bevalt, dan kan je met twee kliks het item op je eigen moodboard plaatsen. Het is eveneens mogelijk om meerdere bijdragers per map in te schakelen, zo kun je makkelijk ideeën uitwisselen met anderen. Twee grote pluspunten zijn dat Pinterest beschikbaar is voor alle devices én volledig gratis.

 

4. Shazam

Shazam is één van 's werelds populairste applicaties die elke maand gebruikt wordt door meer dan 100 miljoen mensen om muziek te herkennen, songteksten te bekijken en de muziek te ontdekken die artiesten zelf shazamen. Hiermee is Shazam misschien wel de populairste applicatie uit ons lijstje.

 

5. Hootsuite

Beheer en plan berichten in naar meerdere social media profielen op Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram en meer, allemaal vanaf één applicatie. Hootsuite is volledig gratis tot 3 sociale netwerk accounts en heeft al meer dan 15 miljoen gebruikers. Het is de beste applicatie om je te helpen jouw social media te beheren en analyses te traceren.

 

6. Meteovista

Niets zo onvoorspelbaar als het Belgische weerbericht. Op de hoogte zijn van de weersomstandigheden tijdens een evenement dat je bezoekt of organiseert is dus heel belangrijk. De applicatie laat je de voorspelling zien voor de komende 14 dagen overal ter wereld en je kan elke klein drupje regen volgen op de gedetallieerde kaart. De Meteovista weersverwachtingen worden door een team van meteorologen samengesteld. Je wordt nooit meer overvallen door het weer of buien met de meteovista app!

 

27/04/2018

Meest gelezen

Eventtalk

Een interview met Goldfox, dj en allround music & marketing goeroe

12/04/2018

Inspiratie

10 redenen waarom je deze zomer naar Aper’eau Hasselt moet komen!

06/04/2018

Inspiratie

De 6 leukste Belgische zomerfestivals van 2018

12/04/2018

Gerelateerd

Inspiratie

De 6 leukste Belgische zomerfestivals van 2018

12/04/2018

Inspiratie

7 tips voor een zomerse barbecue

20/04/2018

Inspiratie

10 redenen waarom je deze zomer naar Aper’eau Hasselt moet komen!

06/04/2018

Wij scherpen onze eventpijlen voor

Je medewerkers ›

Laat je medewerkers elkaar op een andere manier kennen, geef hen een uitdaging die de nodige samenwerking vereist of organiseer een familiedag met (sportieve) topactiviteiten. Ons evenementenbureau zoekt én vindt de juiste balans voor een onvergetelijk personeelsfeest of teambuilding activiteit.

Je klanten en leveranciers ›

Tijd om hun trouw te belonen, met een gezellige receptie bijvoorbeeld! En verder een loyaliteitsprogramma in de vorm van een spaarkaart of social media-actie en het versterken of verder uitbouwen van je merk. Met de hulp van ons evenementenbureau schiet je áltijd raak.

Iedereen ›

Een volksfeest voor de hele stad, gezellige spelen voor de buurt of een klein muziek- of foodfestival voor iederéén? Wij verzinnen én organiseren met plezier een origineel verhaal waar je gasten nog lang positief over zullen spreken.

Vrienden en familie ›

Geen tijd (of zin) om zelf een feest te organiseren? Of het nu een babyborrel, tuinfeest, communiefeest, jubileum of zotte bday bash is: onze evenementen maken jouw privémomenten nog buitengewoner.

Merkactivatie ›

Je merk ondersteunen door persoonlijke interactie, een onvoorspelbare actie, de positionering van je merk versterken door doelgerichte merchandising, een roadshow om de impact te vergroten of de aandacht leggen op het commerciële voordeel? Wij activeren je merk bij zoveel mogelijk mensen.

Benieuwd naar onze avonturen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en beleef ze mee vanop de eerste rij.

We hebben je inschrijving goed ontvangen!
Dit e-mailadres staat al in onze mailinglijst.

Op de hoogte blijven van onze avonturen?

We hebben je inschrijving goed ontvangen!
Dit e-mailadres staat al in onze mailinglijst.