Veilig en zonder gedoe terug opengaan na de lockdown? SIX FEET, een nieuw initiatief van Hood and Tell, begeleidt u zodat u zich kan concentreren op uw corebusiness. Wij staan 24/7 voor u klaar. Neem contact op met ons en let’s do this together! #staysafe #sixfeet #hoodandtell

Iedereen moet zich stilaan gaan voorbereiden op heropening. In een zeer snel veranderende context, onder tijdsdruk en met vaak een ‘overload’ aan informatie is het niet evident om dit snel georganiseerd te krijgen. Daarom starten we met SIX  FEET, een totaaloplossing voor bedrijven én overheid om zo snel mogelijk coronaproof te zijn voor heropening.

De bedoeling is om samen met de klant ‘looplijnen’ van bezoekers en medewerkers in kaart te brengen. Op basis van deze gegevens en de specifieke sectorveiligheidsvoorschriften komen we tot een configuratie die ervoor zorgt dat de 2 voornaamste veiligheidsvereisten in orde zijn: social distance en desinfectie van handen. Wij verzorgen de volledige installatie van desinfectiezuilen, beveiligingsschermen, signalisatie, tel- en ticketsystemen en cashless betalen.

We geven ook zelf het goede voorbeeld als het over social distance gaat. Zo kan je op maar liefst zes digitale manieren een videogesprek houden met hen om tot een coronaproof configuratie te komen. “We vinden gezondheid belangrijk en willen zelf het goede voorbeeld geven. Maar ook vinden we dat ondernemers, directie en management zich op hun corebusiness moeten kunnen focussen, dus maken we het hen zo eenvoudig mogelijk. Daarom kan je ons 24/7 contacteren via whatsapp, facetime, zoom, skype, teams of facebook messenger. ’s Avonds om 23u een digitale rondleiding in het bedrijf en de dag erna een voorstel in de mailbox, zo snel zal het gaat.

Deze crisis zal een blijvende impact op ons allemaal hebben. We hebben met z’n allen aan den lijve ondervonden hoe kwetsbaar wij en ons systeem zijn. Hoewel straks veel terug in oude plooi zal vallen, zullen hygiënezorg en afstand houden, zeker bij ziekte, veel meer aandacht krijgen. Bedrijven en instellingen gaan permanent de balans moeten vinden tussen het sociale- en het gezondheidsaspect. En daar kan SIX FEET bij helpen.

 

Meer info: www.sixfeet.be

24/04/2020

Meest gelezen

Team

Hood and Tell zoekt M/V alles!

06/09/2019

Team

Vacature: creatieve projectmanager voor kinder- en jeugdconcepten

16/04/2021

Nieuws

Heropen je weldra? Doe het coronaproof met SIX FEET.

24/04/2020

Gerelateerd

Wij scherpen onze eventpijlen voor

Je medewerkers ›

Laat je medewerkers elkaar op een andere manier kennen, geef hen een uitdaging die de nodige samenwerking vereist of organiseer een familiedag met (sportieve) topactiviteiten. Ons evenementenbureau zoekt én vindt de juiste balans voor een onvergetelijk personeelsfeest of teambuilding activiteit.

Je klanten en leveranciers ›

Tijd om hun trouw te belonen, met een gezellige receptie bijvoorbeeld! En verder een loyaliteitsprogramma in de vorm van een spaarkaart of social media-actie en het versterken of verder uitbouwen van je merk. Met de hulp van ons evenementenbureau schiet je áltijd raak.

Iedereen ›

Een volksfeest voor de hele stad, gezellige spelen voor de buurt of een klein muziek- of foodfestival voor iederéén? Wij verzinnen én organiseren met plezier een origineel verhaal waar je gasten nog lang positief over zullen spreken.

Vrienden en familie ›

Geen tijd (of zin) om zelf een feest te organiseren? Of het nu een babyborrel, tuinfeest, communiefeest, jubileum of zotte bday bash is: onze evenementen maken jouw privémomenten nog buitengewoner.

Merkactivatie ›

Je merk ondersteunen door persoonlijke interactie, een onvoorspelbare actie, de positionering van je merk versterken door doelgerichte merchandising, een roadshow om de impact te vergroten of de aandacht leggen op het commerciële voordeel? Wij activeren je merk bij zoveel mogelijk mensen.

Benieuwd naar onze avonturen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en beleef ze mee vanop de eerste rij.

We hebben je inschrijving goed ontvangen!
Dit e-mailadres staat al in onze mailinglijst.

Op de hoogte blijven van onze avonturen?

We hebben je inschrijving goed ontvangen!
Dit e-mailadres staat al in onze mailinglijst.