Once upon a time

De één was een Zwitserse kruisboogschutter. De ander een Engelse volksheld met pijl en boog. Beiden hadden weinig met elkaar te maken en of ze echt bestaan hebben, weet niemand. Toch zijn ze vanaf de 12de eeuw wereldwijd bekend geraakt door de vele volksverhalen over hen. Beroemd. Berucht. Wie zal het zeggen. Feit is dat een sterk verhaal lang meegaat!

Vandaag zou Hood & Tell naar Robin en Willem kunnen verwijzen. Echter heb je aan beide vrijheidsstrijders niet veel voor het organiseren van je evenementen of de activatie van je merk. Wel aan de 2 oprichters van evenementenbureau Hood & Tell. Geen mythes en beiden 100% van vlees en bloed. Een dromer en een realist, 2 vrienden. Maar hét belangrijkste: rond hen een team van creatieve denkers en praktische doeners. Een gemotiveerd team klaar om voor jou het juiste eventverhaal te schrijven.

Focus op de roos

Wees gerust. We zijn niet uit op ál je geld. Noch zullen we onze kruisboog bovenhalen om je te overtuigen. Weet gewoon dat elk evenement en elke activatie, groot of klein, voor ons een verhaal vertelt. Evenementenbureau Hood & Tell benadert élk project met een open creatieve geest.

Vanaf het gekende wit blad (een bierkaartje mag ook) starten we tijdens een intakegesprek met het schrijven van je project. We komen vliegensvlug terug met een leuk voorstel in de vorm van een praktisch draaiboek. Hier gaan we Hood & Tell-gewijs door opdat je ziet en voelt hoe wij alles in gedachten hebben. Uiteraard beredeneerd en becijferd van a tot z. En met als optie dat wij alles voor je verzorgen.

Onze 3 eventpijlen

Speerpunt 1

Hood & Tells creativiteit wordt gevoed door ogen en oren wijd open te houden enerzijds en de kruisbestuiving met onze grote broer Onoff Agency anderzijds. We voelen als geen ander aan welke mate van creativiteit je nodig hebt. Echter geen creatief idee zonder reden. Want dit zou hetzelfde zijn als Robin & Willem zonder pijl en (kruis)boog: nutteloos.

Speerpunt 2

Een strakke opvolging is de basis van een succesvolle realisatie, maar tegelijk ook die van een duurzame relatie tussen ons. We zijn open en transparant in onze communicatie. Duidelijk in het budget en wat je hiervoor krijgt. Zeer strak en streng tijdens de uitvoering. En eerlijk genoeg voor een objectieve evaluatie erna.

Speerpunt 3

Betrouwbaarheid wordt door 3 elementen beïnvloed: complexiteit, kwaliteit en ervaring. Voor evenementenbureau Hood & Tell vormt geen van deze een probleem, dat garanderen wij je. Het feit dat we alle design, handling en productie van communicatie zelf doen, en dus net als catering niet moeten uitbesteden, maakt het eenvoudiger. Echter mag dit laatste geen obstakel zijn in onze samenwerking. We zijn met niemand getrouwd, dus ook niet met onszelf.

De event heroes van Hood & Tell

Team

Tom Smeets

Communications Strategy Hero

Tim Houbrechts

Catering Hero

Mathijs Reenaers

Project Management Hero

Deze held adviseert al meer dan 10 jaar KMO’s en begeleidt hen met strategische communicatie- en marketingtrajecten. Samen met Koen Lambrechts runt Tom ook Onoff Agency, een strategisch communicatiebureau dat voor evenementen vaak de handen in elkaar slaat met Hood & Tell – én omgekeerd. Tom is een fulltime ondernemer op zoek naar uitdagingen en dromend van een hemel zonder limieten.

› Contacteer Tom

Catering is Tim met de paplepel ingegeven. En dat mag je best letterlijk nemen: deze held zag het eerste levenslicht tussen de potten en pannen in de traiteurszaak van zijn ouders. Al van kleins af aan was hij niet weg te slaan wanneer er een personeelsfeest, jubileum, receptie of buffet werd voorbereid. Eerst kijken, dan proeven, vervolgens leren en nu al een aantal jaren gewoon doen. Tim vertaalt creatieve dromen naar realistische uitvoeringen.

› Contacteer Tim

Mathijs deinst nooit terug voor een nieuw avontuur. Zijn boog staat altijd gespannen en hij steekt met plezier de handen uit de mouwen, ook voor op- en afbouw. Deze held bedenkt creatieve concepten voor élk evenement en volgt elk project nauwlettend op. Hij is de Superman van de wereld van evenementen en bouwt even snel bruggen met klanten als dat hij projectbrandjes blust.

› Contacteer Mathijs

Wij scherpen onze eventpijlen voor

Je medewerkers ›

Laat je medewerkers elkaar op een andere manier kennen, geef hen een uitdaging die de nodige samenwerking vereist of organiseer een familiedag met (sportieve) topactiviteiten. Ons evenementenbureau zoekt én vindt de juiste balans voor een onvergetelijk personeelsfeest of teambuilding activiteit.

Je klanten en leveranciers ›

Tijd om hun trouw te belonen, met een gezellige receptie bijvoorbeeld! En verder een loyaliteitsprogramma in de vorm van een spaarkaart of social media-actie en het versterken of verder uitbouwen van je merk. Met de hulp van ons evenementenbureau schiet je áltijd raak.

Iedereen ›

Een volksfeest voor de hele stad, gezellige spelen voor de buurt of een klein muziek- of foodfestival voor iederéén? Wij verzinnen én organiseren met plezier een origineel verhaal waar je gasten nog lang positief over zullen spreken.

Vrienden en familie ›

Geen tijd (of zin) om zelf een feest te organiseren? Of het nu een babyborrel, tuinfeest, communiefeest, jubileum of zotte bday bash is: onze evenementen maken jouw privémomenten nog buitengewoner.

Merkactivatie ›

Je merk ondersteunen door persoonlijke interactie, een onvoorspelbare actie, de positionering van je merk versterken door doelgerichte merchandising, een roadshow om de impact te vergroten of de aandacht leggen op het commerciële voordeel? Wij activeren je merk bij zoveel mogelijk mensen.

Benieuwd naar onze avonturen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en beleef ze mee vanop de eerste rij.

We hebben je inschrijving goed ontvangen!
Dit e-mailadres staat al in onze mailinglijst.

Op de hoogte blijven van onze avonturen?

We hebben je inschrijving goed ontvangen!
Dit e-mailadres staat al in onze mailinglijst.