Tags

Categorie

Meest recent

06-09-2019 | Team   Vacature  

Hood and Tell zoekt M/V alles!

Hood and Tell zoekt M/V alles!

Inderdaad. Een Manusje-Van-alles, in de eventsector -vooral bij ons dan-, beter bekend als Projectmanager (M/V). Iemand die, volgens Wikipedia, beschikt over méér dan buitengewone handvaardigheid op alle vakgebieden. Wat ons betreft mogen die handen en voeten aangedreven worden door een creatief brein en een gigantisch pompend hart voor events. Een échte eventhero!

Lees meer ›
27-04-2018 | Tips   Inspiratie  

6 geweldige event apps die je zeker moet kennen

Nieuwe technologieën zijn overal continu aanwezig en dat merken we ook. We verlaten het huis niet meer zonder smartphone in de hand. Zonder dit hoogtechnologisch apparaat zijn we compleet verloren. We vertrouwen er non-stop op en we voelen ons onvolledig als we onze charger thuis vergeten zijn. Gelukkig maakt deze briljante uitvinding ons leven vaak ook een pak makkelijker, ook het organiseren en bezoeken van een evenement. 

Lees meer ›
20-04-2018 | Inspiratie   Summerfun  

7 tips voor een zomerse barbecue

Gezellig onder vrienden en familie of met de hele buurt? Wij zorgen voor 7 tips om je zomerse barbecue tot een goed einde te brengen!

Lees meer ›
13-04-2018 | 1o geboden   Tips  

De 10 eventgeboden van Hood & Tell

Hoe wij onze evenementen organiseren? Volgens onze 10 eventgeboden, natuurlijk. Zodat jouw evenement of activatie áltijd een schot in de roos is. Daar zijn we heilig van overtuigd!

Lees meer ›
12-04-2018 | Party   Festivals  

De 6 leukste Belgische zomerfestivals van 2018

Voor velen staat de zomer gelijk aan een seizoen vol festivals. Jaarlijks wordt ons land bezocht door wereldartiesten en opkomend talent, en verlies je jezelf in de beste feestjes. Om deze reden stelde Hood & Tell een top 6 samen met onze favoriete festivals in België. Missen we een festival? Laat het ons dan weten via onze Facebookpagina of via mail. See you there!

Lees meer ›
12-04-2018 | Eventtalk   Interview  

Een interview met Goldfox, dj en allround music & marketing goeroe

Je hoorde hem vast al eens op Studio Brussel onder zijn alter ego Goldfox. En anders heb je zéker al van Kristof Claes gehoord als promotor of allround music & marketing consultant. Maar wie schuilt er nu écht achter deze weelderige rode haarbos en hoe ziet hij de toekomst van de eventwereld?

Lees meer ›
10-04-2018 | Verjaardag   Eventtestament  

Hood & Tell blaast 2 kaarsjes uit ...

Ons evenementenbureau bestaat 2 jaar! Het ideale moment om onze klanten te bedanken voor de fijne samenwerking en spannende avonturen die we samen al mochten beleven. Daarom bedachten we een leuke kers op onze verjaardagstaart, en stuurden we hen een originele verjaardagstraktatie op.

Lees meer ›
06-04-2018 | Apereau   Hasselt  

10 redenen waarom je deze zomer naar Aper’eau Hasselt moet komen!

De werkweek op een leuke manier afsluiten en het weekend in stijl inzetten. Sinds 2013 kan het naast Antwerpen ook in Hasselt op vrijdagavonden in de zomer tijdens aper’eau. Een aangenaam openluchtaperitief op een unieke locatie. Een fris biertje in de hand, een glaasje bubbels of een knaller van een cocktail. Allemaal ondersteund door leuke beats en sunny vibes. Nog niet overtuigd? Dit zijn de 10 beste redenen waarom jij deze zomer moet komen klinken op de gezelligste openlucht aperitief van Hasselt!

Lees meer ›
06-04-2018 | Eventmanagers   Eventprofessionals  

10 redenen waarom een eventplanner het ideale lief is

Het vak van eventprofessional is niet voor iedereen weggelegd. Voor zij die tot het gilde van eventmanagers behoren, is het vaak wel een beroep voor het leven. Ze zijn niet alleen geweldige planners, het zijn ook de perfecte partners. Niet overtuigd? Check dan deze 10 redenen en laat je overtuigen! Sla er dus snel eentje aan de haak als dat nog niet gebeurd is ;-)

Lees meer ›

Benieuwd naar onze avonturen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en beleef ze mee vanop de eerste rij.

We hebben je inschrijving goed ontvangen!
Dit e-mailadres staat al in onze mailinglijst.

Op de hoogte blijven van onze avonturen?

We hebben je inschrijving goed ontvangen!
Dit e-mailadres staat al in onze mailinglijst.